Maj 2017

Nu har startskottet brunnit av!

Ingen vår och sommar utan en traditionsenlig städdag. I år var det jättemånga som ställde upp och det har vi alla stor nytta av. STORT tack till alla som kom och gjorde vår båthamn ännu lite finare!

VAKTLISTORNA – nu finns de upplagda under Medlem och Vaktlista. Om Du är osäker på din vakt, gå in och kontrollera listorna som finns upplagda i PDF-format. OBS! UTEBLIVET VAKTPASS debiteras numera 2000 kronor.

ÄGARLÖSA BÅTAR – det finns fortfarande kvar ett antal mindre båtar som inte har ägare och därför inte tydligt uppmärkta. De båtar som inte var uppmärkta (båtplatsnummer och namn)  har vi tagit foton av. Ni som är intresserade av att köpa dessa kan maila styrelsen@ilbk.se så säljer vi dem till högst bjudande per den 21 juni 2017. Kommer inga bud in så fraktar vi bort båtarna under hösten. Bilderna på båtarna finns upplagda på vår obs-lista, klicka här.

Vårens Städdag 2017

Städdagen 2017 inleddes med ett strålande sommarväder. Sol, eld och rök (tidvis) slickade strand och hav! Massor av glada och energiska medlemmar i alla åldrar hade samlats och under glada utrop gav vi oss i kast med uppgifter som flyttning av dansbanan, om-målning av klubbstuga, gäst boj, rensning och städning för att nämna några av arbetsuppgifterna. Efter allt detta arbete kunde vi tillsammans njuta av välförtjänt korv och dricka – i år serverade med ILBK’s speciella korvtång!