September – 2016

Hösten städdag – 8 Oktober 2016, 10.00?

OJ, det fina vädret har väl fått oss alla att tro att sommaren fortfarande pågår. Men ack, det har nu blivit dags att ta farväl av båtsäsongen genom höstens städdag lördag 8:e oktober med start klockan 10.00.

Förtydligande kring låset och nycklar

 

För att förbättra säkerheten i vår båthamn har vi sedan våren ett elektroniskt nyckelsystem där vi håller reda på nyckelinnehavare samt när nyckeln använts.  När det gäller betalning för nycklar etc så vill vi förbättra tydligheten och enkelheten i denna administration som haft en tendens att svälla. Därför har följande rutin tagits fram;

Varje båtplats får över tiden, en och endast en nyckel som klubben står för. Överlåter Du din båtplats, hyr ut den etc – se då till att nyckeln också överlämnas.  Vänta inte i två, tre år med att hämta ut denna extra nyckel, någon gång måste vi sätta en bortre gräns för denna ”gratis” nyckel.

Varje extra nyckel kostar 300 kronor. Dessa pengar får Du inte tillbaka och Du kan ha en eller flera extra nycklar.

För att kunna få ordning på den goda ekonomiska redovisningen i föreningen kommer vi att göra så här;
  • Alla som kvitterat ut extra nycklar kommer få en faktura som måste betalas till föreningen.
  • Du som betalat för Din första nyckel, ta kontakt med vår ordförande Denny Abrahamsson så kommer han återbetala pengarna till Dig.  Denny kommer att vara med på höstens städdag och ha möjlighet att betala ut pengar då.

 

Väl mött på städdagen!