Oktober – 2016

Höstens städdag – en frisk upplevelse

Så har hösten till slut kommit och lördagen den 8:e oktober var det dags för den höstliga städdagen! Det kändes att hösten kommit, men vi slapp regn och rusk!

I år har vi rensat upp ordentligt bland buskar och vass. Men vi har också ordnat upp bland de småbåtar som ligger runt klubbstugan. Varje båt skall vara uppmärkt med ägarens namn och båtplatsnummer. Hur de båtar som inte är uppmärkta skall hanteras kommer vi att återkomma om mer exakt, men att de ligger och skräpar år från år är en lösning som inte är så bra.

Nyhetsbrev från SBUF

smbf-nyhetsbrev-nr-5-2016 – Nyhetsbrevet ifrån Saltsjön – Mälarens båtförbund innehåller information om den nya momsfrågan, anmälan för båtmiljöcoacher, miljökonferensen den 25 oktober,  stipendiefonden och inte minst båtddagen den 11 februari 2017.

Nästa styrelsemöte

Nästa styrelsemöte är den 25:e oktober  – så har Du tankar, idéer, synpunkter eller kommentarer om vad de än må vara, hör gärna av Dig till oss i styrelsen med ett mail!

Höstdagen 2016

Och slutligen, några ögonblicksbilder ifrån vår härliga städdag – en dag för stora och små med arbete och mustigt god soppa! Tack alla som var med!