Mars 2017

Direktrapport från Årsmötet 2017

Nu har vi kickat igång säsongen 2017 med årsmöte i ett härligt vårväder. Nytt för i år var en inledande fikapaus med lite mingel.

Justerat protokoll kommer att läggas upp under medlemssidorna (lösenordet finns i pappersutskicket). Men i korthet tog vid upp följande:

  1. Samtliga upplagda båtar skall vara märkta med ILBK’s märke, ägare och båtplatsnummer. Det här tog vi upp förra året och på städdagen rensade vi upp. Båtar som fortfarande är omärkta tas om hand av klubben och på förslag kommer vi göra om en av båtarna till klubb-båt!
  2.  Dansbanan flyttas –  Motionen till årsmötet att flytta dansbanan till klubbhuset godkändes av medlemmarna och nu börjar arbetet med att sätta flytten i verket. För att få lite struktur och ordning på flytten (som bland annat kan göras på vårens arbetsdag) ber vid Dig som vill göra en insats för klubben höra av dig till styrelsen (styrelsen@ilbk.se)
  3.  Vaktlistan läggs ut – medlemmar som deltog på mötet kunde redan vid mötet teckna sig för ett pass, men vaktlistan läggs ut under Söndagen den 12:e i klubbhuset för Er som inte kunde delta och teckna upp ett pass. (Vaktlistan som den såg ut efter årsmötet har lagts upp på medlemssidorna och vaktlistan).
  4. Kontanthanteringen vid städdagar upphör – istället reglerar vid deltagandet i samband med fakturering av avgiften under hösten.
  5.  Kräftskivan blir knytkalas – det är svårt att uppskatta antalet deltagare och onödiga kostnader uppstår. Därför beslöt mötet att göra om kräftskivan till knytkalas där var och en tar med det som denne vill äta och dricka!
  6.  Förbättrad ramp – rampen breddas och förlängs med två meter, vilket skall göra det lättare att sjösätta våra båtar.

Mer om det som beslöts under mötet finns i årsmötetsprotokollet som publiceras efter att det blivit justerat. Hemsidan kommer att uppdateras minst en gång i månaden, så vill Du veta vad som händer och sker i ILBK kolla in vår hemsida då och då! OCH som alltid, det är mycket roligt, inspirerande och engagerande att höra av Dig som medlem – så vad det än må vara, skicka gärna ett mail till oss i styrelsen@ilbk.se !