Augusti 2022

Efter en intensiv och hygglig sommar kommer snart hösten. Boka redan nu in höstens städdag som vi genomför 8:e oktober! Då kör vi lite gemensamma aktiviteter och givetvis blir det gulaschsoppa eller korv med bröd. Den som kommer får smaka!

Försäkra din båt hos Svenska Sjö

Inför hösten är det också bra att se över att din båt är försäkrad. Höstvindar och regn är som sagt snart här! När du tecknar en försäkring hos Svensk Sjö får du rabatterad premie tack vare ditt medlemskap i ILBK. ILBK får dessutom en kick-back på vår försäkring eftersom Klubbens försäkring ligger hos Svenska Sjö. För mer information besök Svenska Sjös hemsida som du hittar här: https://svenskasjo.se/

Vassklippning

Vassen växer snabbt i vår hamn. Nu har fåglarna häckat klart för säsongen och vi kommer att genomföra en vassklippning under senare delen av augusti.

BAS-registret SBU

SBU-BAS-registret (Svenska Båtunionen) där vi har medlemsregister, vaktlista m m är under uppgradering och ny uppdaterad version kommer att släppas inom kort. Den befintliga versionen är därför stängd under resterande period av augusti. Vid månadsskiftet öppnar det nya BAS-registret. Du loggar in till BAS som tidigare och använder samma inloggningsuppgifter. Vi behöver emellertid uppdatera vårt medlemsregister m h t miljölagstiftningen för bottenfärger. Som medlem kommer du inom kort att få ett separat mail med instruktioner kring den processen.

Ha en fortsatt fin båtsommar önskar styrelsen