Oktober – 2015

Städat och klart!

Höstens städdag – en succé i strålande sensommarväder! Som framgår av bilderna så kändes det nästan som sommar när en tapper skara ILBK:are slöt upp inför höstens bestyr. Röjsågarna gick varma och grenar sågades och städades undan. Som kronan på verket kom Hartmut med en rykande varm, närande och mustig gulasch-soppa!

Det har också städats lite på hemsidan och nu försöker vi oss också på en anslagstavla, där Du kan skriva in tankar, funderingar mm. Syns inte din kommentar kan det bero på skräppostfiltret hos oss, men släpper snabbt loss de tankar som fastnar i detta filter. Dessutom har vi fått in en fin bild på vår hamn.

Under städdagen upptäckte vi att det inte alltid är så att smarta-telefoner eller paddor funkar så bra med webben,  vi undersöker vad det kan bero på, men under tiden rekommenderar vi att Du ibland besöker hemsidan ifrån en PC.

Under städdagen hittade vi också två nyckelknippor i hamnkontoret – är det någon som vill kännas vid någon av dessa?

Preliminär tid får årsmötet är också satt till lördagen den 12/3 2016 så boka gärna upp den i kalendern. Har Du tips och idéer på hur vi kan få årsmötet att lyfta till nya nivåer? Skicka ett mail till styrelsen, eller lägg in en kommentar på anslagstavlan. Mer information om mötet kommer i början av året.

Kör Du via en PC? Klicka gärna på bilderna så kommer de att visas i lite större format!