January – 2019

Gott Nytt Båt År!

Vi börjar året med en glad nyhet, datum för årsmötet är bestämt och i år blir det i en ny lokal.

Kallelse till ILBK Årsmöte 2019

Tid: Söndag den 10 mars kl. 14:30

Plats: Stora salen Ingarö Församlingsgård (vid Ingarö Kyrka) observera den nya lokalen

 


SPAM FICK ONE.COM ATT STÄNGA NED HEMSIDAN

De få möjligheter vi haft att ta in kommentarer från Er medlemmar har missbrukats av spammare. Vi har haft viss blockering och kommentarer har raderats – men det har inte räckt till utan ONE.COM kunde godtyckligt bara stänga ned vår sida. Efter ett omfattande systemarbete så har sidan kommit upp igen och det skall nu inte vara möjligt att kommentera någonting (och på det sättet blockera oss igen). Bästa sättet att komma i kontakt med oss blir därför via mail innan vi hittar en lösning på detta.